nGosp. Siniša Brajčić, najobrazovaniji viški ribar (kako su ga jednom predstavili na televiziji), nagrađivani glumac pučkog kazališta i autor dramskih tekstova traži pomoć šire javnosti kako bi njegov libar "Viška trilogija" doživio svoje drugo izdanje! Najmanje što možemo učiniti jest javno podijeliti njegovo pismo, da dođe do što većeg broja ljudi zainteresiranih za kupnju navedene knjige... Nabavite svoj primjerak "Viške trilogije" (za samo 80,00 kuna smile emotikon ) i na taj način podržite rad poznatog viškog intelektualca! Pismo Vam prenosimo u cijelosti:

"Poštovani, u izdanju Centra za medijsku kulturu Albatros iz Komiže u ljeto 2012. godine objavljena je moja knjiga Viška trilogija - libar drama, koju čine: etnomonodrama Veja, kojom je uprizoren antologijski rječnik viškog govora, Libar viškiga jazika, Andra Rokija Fortunata, i dvije suvremene drame Dežgracija i Fumažije trijumfa.
Tiskanje ovog izdanja Viške trilogije financirao sam vlastitim sredstvima. Sada sam odlučio sam izdati drugo izmijenjeno i dopunjeno izdanje ove knjige, uz želju da i vi financijski pripomognete njenom tiskanju i to na način da ćete za svakih 80,oo kn uplaćenih sredstava na moj žiro račun HR1823300033100080579 (uz napomenu: za tiskanje Viške trilogije) dobiti primjerak knjige viških drama. Naravno uz zahvalu vama za to dobročinstvo u samoj knjizi.
Nadam se da ovaj moj trud i muka izražena u stvaranju Viške trilogije nešto i literarno vrijedi, jer je Veja već bila 2003. objavljena u Zborniku drama… Centra za kulturu Maksimir, a za nju sam na Festivalu pučkog teatra 2006. osvojio i nagradu kao najbolji autor festivala. Gostionica Vis a Vis, kao jedna od početnih verzija drame Dežgracija, je 2002. godine, u adaptaciji i režiji Ranke Mesarić, kao radio drama snimljena za Dramski program Hrvatskog radija. A drama Dežgracija je i u Programu sezone 2015./16. HNK uVaraždinu, čija bi se praizvedba trebala dogoditi u srpnju 2016. godine i to baš u Visu.
Eto, pa sad vi vidite i odlučite!? Radujem se vašoj pažnji i nadam se suradnji na obostrano zadovoljstvo.
Svako vam dobro!"
Siniša Brajčić
Svačićeva 5
V I S
Mob. 091 532 65 88


Izvor: Provislo
Oznake: ,

Objavi komentar

Nikola Kežić

{picture#https://lh3.googleusercontent.com/-rZoAC2Zk65E/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAH8/hPwAzxdnkNA/s120-c/photo.jpg} Vlasnik i urednik bloga ISSA-VIS-Kut koji je stjecajem okolnosti postajao i više od bloga, tako da je 'OTOK VIS - total portal' rezultat tog procesa. {facebook#https://www.facebook.com/nikola.kezic.98} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#https://plus.google.com/u/0/104715246939349637026/posts} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Pogled na Češku vilu

Pogled na Češku vilu
Pogled na Češku vilu

Beritova

Munjac

Silvestrovo 2007.

Silvestrovo 2007.
Negdje na putu Podšpilje - Žena Glava

Gasi se dan

Jesenja idila

Jesenja idila
... a onda su stigle kiše jesenje.

Pogled na Prilovo

Pogled na Prilovo
Nakon siječanjske bure

Komiža

Komiža
Lulin pogled na Komunu

Trogli

Trogli
Kad su friški dižu repe

Grandovac

Grandovac
Prvi dani rujna...

Ulica Don Cvjetka Marasovića

Ulica Don Cvjetka Marasovića
Viška kola, salizona i popisketona

Vandica

Vandica
Položen vozački!

Prilovo

Prilovo Fotografirano u siječanjsko jutro nakon kiše

Viška Batarija

Viška Batarija Ljetna pozornica; kazališne predstave, koncerti...

Pogled na Češku vilu

Pogled na Češku vilu S nikad završene obilaznice

Konoba VATRICA

Konoba VATRICA kultno mjesto viške gastronomske ponude

Nova riva na Kutu

Nova riva na Kutu Još čeka opremanje...

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.