n


Među 329 darovitih učenika naša škola ima kandidata za Oskara znanja! To je naša učenica trećeg razreda opće gimnazije Tina Vidović koja je osvojila prvo mjesto na Državnom natjecanju „Opisujemo sustave“ s radom „Jedem, dakle jesam“ pod mentorstvom prof. Alme Vodopije.


Učenici prvog razreda opće gimnazije srednje škole Antun Matijašević Karamaneo Vis,  Marija Vitaljić, Lenka Ivčević, Luka Milosavljević i Matija Vodopija zajedno sa mentoricom prof. Josipom Poduje pozvani su u petak 26.06. 2015. u 11:00 sati u županijskoj dvorani  u Splitu na svečanu dodjelu Županovih priznanja najuspješnijim učenicima i mentorima na državnim natjecanjima iz znanja u 2015. godini obzirom da su na državnim natjecanjima osvojili 2. i 3. mjesto.
Učenice Marija Vitaljić i Lenka Ivčević su na državnom Natjecanju iz biologije u kategoriji istraživački radovi s radom pod nazivom „Lišajevi otoka Visa“ osvojile 3. mjesto.Učenik Luka Milosavljević je izradio rad pod nazivom „Kromatografija pigmenata u lišaju Xanthoria parietina“ i osvojio 2. mjesto na državnom Natjecanju iz kemije, a učenik Matija Vodopija osvojio je treće mjesto na državnom Natjecanju iz kemije sa radom „Određivanje količine vitamina C u različitim napitcima“. svi spomenuti radovi napravljeni su pod mentorstvom prof. Josipe Poduje.
Čestitamo!!!!

Među 329 darovitih učenika naša škola ima kandidata za Oskara znanja!

To je naša učenica trećeg razreda opće gimnazije Tina Vidović koja je osvojila prvo mjesto na Državnom natjecanju „Opisujemo sustave“ sa radom „Jedem, dakle jesam“ pod mentorstvom prof. Alme Vodopije.

U zagrebačkoj Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici dodijeljeni su Oskari znanja za 329 darovitih učenika koji su zauzeli tri prva mjesta na 32 državna ili međunarodna natjecanja te njihovim mentorima.

„Vi ste dokaz da Hrvatska ima budućnost“-rekao je ministar Vedran Mornar.


Poruku vlastima poslao je i Karlo Horvat, predsjednik Nacionalnog vijeća učenika:

Na ovakvim učenicima nikad ne treba štedjeti. Oskar znanja dokaz je učenicima da se njihovo znanje cijeni” - rekao je.
Neka to bude poruka svima.


Ovim putem zahvaljujem gradonačelniku grada Visa gosp. Ivi Radici koji je omogućio da naše oskarovke u Zagreb putuju i vrate se avionom kao poklon grada Visa za uspješan rad.
Također će biti upriličen prijem kod gradonačelnika za sve spomenute učenike i njihove mentore u petak 10.07. 2015. u 9:00 sati.
                                                                                             
Tončica Poduje Vojković
 ravnateljica

Oznake: ,

Objavi komentar

Nikola Kežić

{picture#https://lh3.googleusercontent.com/-rZoAC2Zk65E/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAH8/hPwAzxdnkNA/s120-c/photo.jpg} Vlasnik i urednik bloga ISSA-VIS-Kut koji je stjecajem okolnosti postajao i više od bloga, tako da je 'OTOK VIS - total portal' rezultat tog procesa. {facebook#https://www.facebook.com/nikola.kezic.98} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#https://plus.google.com/u/0/104715246939349637026/posts} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Pogled na Češku vilu

Pogled na Češku vilu
Pogled na Češku vilu

Beritova

Munjac

Silvestrovo 2007.

Silvestrovo 2007.
Negdje na putu Podšpilje - Žena Glava

Gasi se dan

Jesenja idila

Jesenja idila
... a onda su stigle kiše jesenje.

Pogled na Prilovo

Pogled na Prilovo
Nakon siječanjske bure

Komiža

Komiža
Lulin pogled na Komunu

Trogli

Trogli
Kad su friški dižu repe

Grandovac

Grandovac
Prvi dani rujna...

Ulica Don Cvjetka Marasovića

Ulica Don Cvjetka Marasovića
Viška kola, salizona i popisketona

Vandica

Vandica
Položen vozački!

Prilovo

Prilovo Fotografirano u siječanjsko jutro nakon kiše

Viška Batarija

Viška Batarija Ljetna pozornica; kazališne predstave, koncerti...

Pogled na Češku vilu

Pogled na Češku vilu S nikad završene obilaznice

Konoba VATRICA

Konoba VATRICA kultno mjesto viške gastronomske ponude

Nova riva na Kutu

Nova riva na Kutu Još čeka opremanje...

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.