Hrvatske vile koje su bile preskupe uskoro opet idu u prodaju


Na popisu će se naći možda još nekoliko vila, ako se uspije obaviti sve potrebne radnje prije nego što se natječaj raspiše.

Za vile Lovor u Opatiji i Bianca u Trogiru, Češku vilu na Visu, dubrovačku Čigriju, Izvor na Plitvičkim jezerima, vilu Slavujevac i onu u Nazorovoj ulici u Zagrebu uskoro će Ministarstvo državne imovine raspisati natječaj za prodaju. Za razliku od prijašnjih natječaja, sada će natječaj objediniti više vila, od kojih se neke već pokušalo prodati, ali zbog cijene ili pravnih prepreka nije bilo uspjeha.

Na popisu će se naći možda još nekoliko vila, ako se uspije obaviti sve potrebne radnje prije nego što se natječaj raspiše, a možda se nađu i vile koje još nisu prenesene u Ministarstvo iz pojedinih državnih tvrtki, kao što je, primjerice, slučaj s vilom Toplice u Opatiji, koju HŽ još nije prenio u registar državne imovine. Za vilu Čingriju pravo prvokupa ima Grad Dubrovnik, no navodno Grad nudi premali iznos.

Upravo je cijena često razlog zbog kojeg se vile nisu prodale i prije, piše Večernji list.

Oznake: ,

Objavi komentar

  1. The 22 Casino & Hotel in Waterloo, WA - Mapyro
    Find your 통영 출장샵 ideal spot for exploring downtown Waterloo. 천안 출장안마 Search for 울산광역 출장안마 reviews 익산 출장마사지 on restaurants, bars, and more. 창원 출장마사지 Get directions, reviews and information for

    OdgovoriIzbriši

[blogger]

Otok Vis

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.