iOTOK - intearktivna dokumentarna serija o Biševu



Poštovani,

Moje ime je Miha Čelar, slovenski sam producent i vlasnik produkcijske kuće ASTRAL FILM iz Ljubljane.

Želio bih Vam ukratko predstaviti naš interaktivni dokumentarni projekt iOTOK, koji nastaje u partnerstvu s hrvatskom produkcijom FACTUM iz Zagreba i taljanskom produkcijom QUASAR MULTIMEDIA iz Udina.

iOTOK je intearktivna dokumentarna serija, koja će tijekom zime 2016/2017 “uživo” nastajati na otoku Biševo i govoriti o posljednjih 13 stanovnika Biševa, koji se svaki na svoj način bore za opstanak na otoku. Otočani žele oformiti mjesnu zajednicu i tako zaštititi svoje interese i budućnost otoka. Želimo im u tome pomoći te ćemo s malom ekipom otići na otok i 20.12. početi snimati zimske dogodovštine na Biševu. Te ćemo priče montirati još dok smo na otoku i objavljivati na tjednoj bazi na platform iOtok.eu. Tako će gledatelji događanja na otoku pratiti gotovo “uživo”.

Naš projekt nastaje s ciljem poboljšanja kvalitete života na jadranskim otocima. Pri tom projektu ne pridružujemo sponzore, oglase ili drugu vrstu financijske potpore, samo produkcijska sredstva za snimanje dokumentarca.

iOtok je autorski, neprofitni projekt koji nema plaćene distribucijske kanale. Stoga za pristup javnosti trebamo podršku Facebook stranica koje ujedinjuju ljude koji vole i cijene jadranske otoke. Stoga vas pozivamo da sudjelujete u projektu na način da objavljujete linkove na naše priče s Biševa na svojoj Facebook stranici.

U periodu od 15.12. 2016. do 1.6.2017., željeli bismo dva puta tjedno objavljivatinovu priču i link koji će korisnike voditi na naš portal - iOtok.eu. Na portalu će korisnici pronaći niz interaktivnih sadržaja.

Unaprijed vam puno zahvaljujem na vašoj dobroj volji i sudjelovanju.

Miha Čelar, producent projekta

Kratki trailer projekta možete pogledati ovdje:

https://vimeo.com/121024323

Tu je i testna platforma:

http://i-island.eu/

I testna AR mobilna aplikacija:

https://play.google.com/store/apps/details?id=reality.augmented.island



ASTRAL FILM
E-mail: miha.celar@gmail.com
Mobile:+386 41 719 591
Skype: miha_celar

iIsland from miha celar on Vimeo.

iOtok, iIsland, Miha Čelar

Oznake: , ,

Objavi komentar

[blogger]

Otok Vis

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.