Nezaboravan provod Viktorije i Dina Rađe na Visu


Iako je proputovao puno zemalja, proslavljenom košarkašu Dini Rađi najdraže je ljeto provesti na jadranskim otocima. Tako smo 49-godišnjeg Splićanina snimili na Visu u društvu supruge Viktorije, njihovih sinova – sedmogodišnjeg Nike i 13-godišnjeg Roka – te dobrog prijatelja, legendarnog 52-godišnjega košarkaša Stojka Vrankovića i njegove supruge Lovorke


Veselo društvo prvo je brzim gumenjakom obišlo atraktivne lokacije otoka Visa, a potom su se iskrcali na obalu. U maniri pravoga kavalira, Dino je prvo damama i djeci pomogao da izađu na obalu, a muški dio ekipe zatim se pobrinuo za vezanje gumenjaka.
Koliko mu znači boravak na moru sportaš je početkom godine otkrio u intervjuu za jedne dnevne novine:
– Brod mi je i dalje velika ljubav, ali malo sam racionalizirao troškove da bi nešto i ostalo. Zato sam ostao samo na gumenjaku, ali i s njim bez problema dođem do Visa. Ondje moja obitelj ljeti unajmi apartman na mjesec dana. Svoju višku obiteljsku idilu ovoga kolovoza podijelio je s dugogodišnjim prijateljima Stojkom i Lovorkom Vranković koji već godinama žive u Miamiju. Taj rođeni Drnišanin prošle je godine primio nagradu za životno djelo koje mu je uručio njegov grad, a tom prilikom otkrio je i da će nastojati više vremena provoditi u Hrvatskoj. U skladu s tim, ovo je ljeto, osim u pitoresknom Visu, nekoliko nezaboravnih dana proveo i u Zadru.
A da i nakon košarkaškog umirovljenja 2003. godine Dino Rađa i dalje vodi zanimljiv sportski život, potvrđuje činjenica da se zaljubio u skijanje i tenis, kao i u vožnju motociklom. Postao je član splitskog motokluba Fibra, a jednom prilikom putovao je čak do Maroka. Osim toga, dobro svira i gitaru, a svoje umijeće pokazao je u Spaladium Areni, na Bajaginu koncertu potkraj prošle godine.
– Bajagu nisam otprije poznavao, ali pozvali su me na pozornicu da malo zasviram s njima. Bilo je fantastično, uživao sam – opisao je Dino, dodavši da će neko vrijeme izbjegavati vožnju motociklom jer je doživio prometnu nesreću.
Unatoč tomu, Splićanin živi punim plućima, a to mu, zacijelo, ne bi puno značilo da nema obitelji i prijatelja s kojima to može podijeliti.

Izvor: story.hr



Oznake:

Objavi komentar

[blogger]

Otok Vis

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.