n


Iako je proputovao puno zemalja, proslavljenom košarkašu Dini Rađi najdraže je ljeto provesti na jadranskim otocima. Tako smo 49-godišnjeg Splićanina snimili na Visu u društvu supruge Viktorije, njihovih sinova – sedmogodišnjeg Nike i 13-godišnjeg Roka – te dobrog prijatelja, legendarnog 52-godišnjega košarkaša Stojka Vrankovića i njegove supruge Lovorke


Veselo društvo prvo je brzim gumenjakom obišlo atraktivne lokacije otoka Visa, a potom su se iskrcali na obalu. U maniri pravoga kavalira, Dino je prvo damama i djeci pomogao da izađu na obalu, a muški dio ekipe zatim se pobrinuo za vezanje gumenjaka.
Koliko mu znači boravak na moru sportaš je početkom godine otkrio u intervjuu za jedne dnevne novine:
– Brod mi je i dalje velika ljubav, ali malo sam racionalizirao troškove da bi nešto i ostalo. Zato sam ostao samo na gumenjaku, ali i s njim bez problema dođem do Visa. Ondje moja obitelj ljeti unajmi apartman na mjesec dana. Svoju višku obiteljsku idilu ovoga kolovoza podijelio je s dugogodišnjim prijateljima Stojkom i Lovorkom Vranković koji već godinama žive u Miamiju. Taj rođeni Drnišanin prošle je godine primio nagradu za životno djelo koje mu je uručio njegov grad, a tom prilikom otkrio je i da će nastojati više vremena provoditi u Hrvatskoj. U skladu s tim, ovo je ljeto, osim u pitoresknom Visu, nekoliko nezaboravnih dana proveo i u Zadru.
A da i nakon košarkaškog umirovljenja 2003. godine Dino Rađa i dalje vodi zanimljiv sportski život, potvrđuje činjenica da se zaljubio u skijanje i tenis, kao i u vožnju motociklom. Postao je član splitskog motokluba Fibra, a jednom prilikom putovao je čak do Maroka. Osim toga, dobro svira i gitaru, a svoje umijeće pokazao je u Spaladium Areni, na Bajaginu koncertu potkraj prošle godine.
– Bajagu nisam otprije poznavao, ali pozvali su me na pozornicu da malo zasviram s njima. Bilo je fantastično, uživao sam – opisao je Dino, dodavši da će neko vrijeme izbjegavati vožnju motociklom jer je doživio prometnu nesreću.
Unatoč tomu, Splićanin živi punim plućima, a to mu, zacijelo, ne bi puno značilo da nema obitelji i prijatelja s kojima to može podijeliti.

Izvor: story.hrOznake:

Objavi komentar

Nikola Kežić

{picture#https://lh3.googleusercontent.com/-rZoAC2Zk65E/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAH8/hPwAzxdnkNA/s120-c/photo.jpg} Vlasnik i urednik bloga ISSA-VIS-Kut koji je stjecajem okolnosti postajao i više od bloga, tako da je 'OTOK VIS - total portal' rezultat tog procesa. {facebook#https://www.facebook.com/nikola.kezic.98} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#https://plus.google.com/u/0/104715246939349637026/posts} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Pogled na Češku vilu

Pogled na Češku vilu
Pogled na Češku vilu

Beritova

Munjac

Silvestrovo 2007.

Silvestrovo 2007.
Negdje na putu Podšpilje - Žena Glava

Gasi se dan

Jesenja idila

Jesenja idila
... a onda su stigle kiše jesenje.

Pogled na Prilovo

Pogled na Prilovo
Nakon siječanjske bure

Komiža

Komiža
Lulin pogled na Komunu

Trogli

Trogli
Kad su friški dižu repe

Grandovac

Grandovac
Prvi dani rujna...

Ulica Don Cvjetka Marasovića

Ulica Don Cvjetka Marasovića
Viška kola, salizona i popisketona

Vandica

Vandica
Položen vozački!

Prilovo

Prilovo Fotografirano u siječanjsko jutro nakon kiše

Viška Batarija

Viška Batarija Ljetna pozornica; kazališne predstave, koncerti...

Pogled na Češku vilu

Pogled na Češku vilu S nikad završene obilaznice

Konoba VATRICA

Konoba VATRICA kultno mjesto viške gastronomske ponude

Nova riva na Kutu

Nova riva na Kutu Još čeka opremanje...

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.