nTKO KAŽE da HDZ i SDP ne mogu zajedno. Danas su Višani i Komižani, predvođeni svojim gradonačelnicima HDZ-ovcem Ivom Radicom i SDP-ovkom Tonkom Ivčević vratili katamaran sa 60 putnika iz Splita. Blokirali su luku jer katamaran odlukom Agencije za obalni linijski promet po novome svraća u Milnu na Braču, što je put do Visa produljilo za pola sata. Milnu inače vodi HDZ-ova načelnica Anamarija Rošin, a Agenciju HDZ-ovac Ivan Aga Franičević.

Višani i Komižani jedinstveni, neće da katamaran svraća u Milnu

"Na otoku je zavladalo veliko jedinstvo. Svi smo protiv toga da katamaran svraća u Milnu jer je to produžilo put do Visa sa sata i pol na čak dva sata. O tome nismo obaviješteni, niti pitani za suglasnost. Sve se radilo u tajnosti. Ja sam jutros putovala put Splita. Katamaran je samo skrenuo u Milnu. Zvala sam Franičevića, ne znam što će poduzeti. S druge strane nas je dočekala šutnja. Razumijem želje žitelja Milne, ali mi ne želimo da se to razbija preko nas. Osim toga, koncesija za ovu liniju je raspisana prije nekoliko godina. Odakle nekome pravo da samo tako mijenja liniju? Ni Komiža nema izravnu brodsku vezu. Nama je naša matična luka Vis i svi se do tamo vozimo autobusom. Isto tako i Milna ima Supetar koji je sa Splitom povezan 12 puta dnevno", kazala nam je Ivčević.

Višani od blokade neće odustati, katamaran na svoju rivu neće pustiti dok god Agencija ne opozove svoju odluku da svraća u Milnu.

Izvor: index.hr
Oznake:

Objavi komentar

Nikola Kežić

{picture#https://lh3.googleusercontent.com/-rZoAC2Zk65E/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAH8/hPwAzxdnkNA/s120-c/photo.jpg} Vlasnik i urednik bloga ISSA-VIS-Kut koji je stjecajem okolnosti postajao i više od bloga, tako da je 'OTOK VIS - total portal' rezultat tog procesa. {facebook#https://www.facebook.com/nikola.kezic.98} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#https://plus.google.com/u/0/104715246939349637026/posts} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Pogled na Češku vilu

Pogled na Češku vilu
Pogled na Češku vilu

Beritova

Munjac

Silvestrovo 2007.

Silvestrovo 2007.
Negdje na putu Podšpilje - Žena Glava

Gasi se dan

Jesenja idila

Jesenja idila
... a onda su stigle kiše jesenje.

Pogled na Prilovo

Pogled na Prilovo
Nakon siječanjske bure

Komiža

Komiža
Lulin pogled na Komunu

Trogli

Trogli
Kad su friški dižu repe

Grandovac

Grandovac
Prvi dani rujna...

Ulica Don Cvjetka Marasovića

Ulica Don Cvjetka Marasovića
Viška kola, salizona i popisketona

Vandica

Vandica
Položen vozački!

Prilovo

Prilovo Fotografirano u siječanjsko jutro nakon kiše

Viška Batarija

Viška Batarija Ljetna pozornica; kazališne predstave, koncerti...

Pogled na Češku vilu

Pogled na Češku vilu S nikad završene obilaznice

Konoba VATRICA

Konoba VATRICA kultno mjesto viške gastronomske ponude

Nova riva na Kutu

Nova riva na Kutu Još čeka opremanje...

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.