n


Izvor: SLOBODNA DALMACIJA - 8.11.2016.


Na nedavno održanom splitskom izboru ljepote, na kojem su se birali The Best model of Croatia 2016. u ženskoj i muškoj kategoriji, te Lice godine Hrvatske, pobjedu su odnijele sve same dalmatinske snage.

Iza izbora koji je u Split doveo brojna poznata lica stoji Don Mateo Media. Prethodilo mu je nekoliko kvalifikacija u kojima je od stotinjak pristiglih kandidatkinja i kandidata formiran finalni krug. A onda su u njemu odabrani najbolji: za The Best model of Croatia 22-godišnja Višanka Ana Brajčić i 23-godišnji Splićanin Ivan Protić, a za Lice godine Hrvatske 2016. 20-godišnja Sinjanka Anđela Šimac.

Ana Brajčić: Voljela bih raditi u diplomaciji

Lijepa crnka studentica je treće godine zagrebačkih Fakulteta za političke znanosti i Sveučilišta Libertas na kojem se opredijelila za međunarodne odnose i diplomaciju. Posljednje četiri godine bavi se i modelingom, kao i izborima ljepote s kojih se kući uvijek vraća s barem jednom lentom. Zanimljivo je kako ju je s 18 godina na cesti zaustavila jedna naša agentica i brzo je "privela" na modne piste.

– Kada se počneš baviti manekenstvom, nekako odmah dođu i izbori ljepote. Oni postanu sastavni dio života. Tako sam i ja počela sudjelovati. Ovu pobjedu uopće nisam očekivala, tako da sam – dok su čitali imena najboljih – s ostalim curama dogovarala gdje ćemo izići van. A kada su izrekli moje ime, baš sam se iznenadila, šokirala, suze su samo potekle – kaže Ana koja je prije svega ipak posvećena studiranju. Mankenstvo joj donese džeparac, ali s raznolikim društvom oko njega i nemoralne ponude, otvoreno nam priznaje, navodeći i kako svatko najbolje znade što mu je za raditi u takvim situacijama.

– Ne postoje takve ponude samo u svijetu modelinga, gdje se god okreneš čeka te neka takva situacija. Ali, ako si čiste i pametne glave, onda ćeš lako i jasno kazati – ne. I uhvatiti se svoga posla. Svatko sam sebi određuje put. Ja svoj znam, želim završiti fakultet, voljela bih raditi u diplomaciji. A do tada, kada mi slobodno vrijeme dozvoli, a organizirati se znam i te kako dobro, volim biti sudionik modnog svijeta – kaže svestrana Ana.

Oznake: ,

Objavi komentar

Nikola Kežić

{picture#https://lh3.googleusercontent.com/-rZoAC2Zk65E/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAH8/hPwAzxdnkNA/s120-c/photo.jpg} Vlasnik i urednik bloga ISSA-VIS-Kut koji je stjecajem okolnosti postajao i više od bloga, tako da je 'OTOK VIS - total portal' rezultat tog procesa. {facebook#https://www.facebook.com/nikola.kezic.98} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#https://plus.google.com/u/0/104715246939349637026/posts} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Pogled na Češku vilu

Pogled na Češku vilu
Pogled na Češku vilu

Beritova

Munjac

Silvestrovo 2007.

Silvestrovo 2007.
Negdje na putu Podšpilje - Žena Glava

Gasi se dan

Jesenja idila

Jesenja idila
... a onda su stigle kiše jesenje.

Pogled na Prilovo

Pogled na Prilovo
Nakon siječanjske bure

Komiža

Komiža
Lulin pogled na Komunu

Trogli

Trogli
Kad su friški dižu repe

Grandovac

Grandovac
Prvi dani rujna...

Ulica Don Cvjetka Marasovića

Ulica Don Cvjetka Marasovića
Viška kola, salizona i popisketona

Vandica

Vandica
Položen vozački!

Prilovo

Prilovo Fotografirano u siječanjsko jutro nakon kiše

Viška Batarija

Viška Batarija Ljetna pozornica; kazališne predstave, koncerti...

Pogled na Češku vilu

Pogled na Češku vilu S nikad završene obilaznice

Konoba VATRICA

Konoba VATRICA kultno mjesto viške gastronomske ponude

Nova riva na Kutu

Nova riva na Kutu Još čeka opremanje...

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.