Poziv na zadnji koncert Festivala orguljaške baštine otoka Visa 2016


Dragi prijatelji, gosti našeg otoka Sa veseljem najavljujemo naš zadnji koncert Festivala orguljaške baštine otoka Visa 2016. Na kraju ovog festivala poslastica za ljubitelje dobre glazbe, a i dobar prijedlog za predah od burnih viških ljetnih noći i gužve u gradu. Jedna ugodna šetnja do Prilova (crkve sv. Jerolima) lijepi svježi zrak , naravno i dobra glazba za odmor duše i tijela.

Dakle sad u nedjelju 7.08. 2016 crkva sv. Jerolima (Prilovo) sa početkom u 21.00. ulaz na naše koncerte je slobodan, veslimo se Vašem dolasku .

Edmund Andler - Borić, orgulje,
Darija Zokić, flauta.

I jedan lijepi program pomalo neobična kombinacija rani barok i Impresionizam. Girolamo Frescobaldi: Toccata X za orgulje iz 2. knjige Claude Debussy: „Pour invoquer Pan“ za flautu i klavir/orgulje, obrada Pour invoquerPan, dieu du vent d'ete Pour un tomeau sans nom Pour la danseuse aux crotales Agostino Tinazzoli: Passacaglia za orgulje Claude Debussy: Arabesque La fille aux cheveux de lin The little Shepherd Menuet Georg Friedrich Handel: Passacasglia u g-molu za orgulje Gabriel Faure: Pavane op.50 za flautu i klavir/orgulje

Jakša Darlić



Objavi komentar

[blogger]

Otok Vis

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.