n


Hrvatska, a posebno otok Vis jedno je od tri najromantičnija odredišta svijeta prema izboru američkog magazina Harper's  Bazaar
U tekstu se navodi kako Beyoncé and Jay-Z zasigurno nisu bez razloga odabrali otok Vis kao jednu od destinacija za odmor na jadranskoj obali. Autor navodi kako miris borova, prekrasne kamene obale, plaže i čisto more ovog otoka nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim. 

Kao jedno od najromantičnijih mjesta na Visu na kojima možete izreći sudbonosno da spominje se tvrđava Port George gdje se odnedavno organiziraju spektakularna vjenčanja. U tekstu se spominje iRovinj kao idealno mjesto gdje možete ispijati šampanjac na stijenama pored mora te uživati u društvu prijatelja.  

Inače, ljepoti i gostoljubivosti Hrvatske svakodnevno stižu svjetska priznanja. Nema kraja pohvalama stranih medija, kao ni uvrštavanju Hrvatske u brojne liste najljepših, najboljih, najromantičnijih i inih odredišta koja morate posjetiti u ovoj godini. 

Najnovije je ono koje je upravo dobio grad Trogir. Naime, ugledni časopis National Geographic proglasio ga je najboljim gradom-otokom na svijetu. Zadivljujuća priroda, opušteni stil života i prekrasna, očuvana antička i srednjovjekovna arhitektura razlozi su zašto je upravo ovom dalmatinskom gradu pripala ta titula.

The National Geographic naziva Trogir savršenim prikazom hrvatskog mikrokozmosa blagoslovljenog prirodom koja oduzima dah i mirnim načinom života. Trogir predvodi listu na kojoj se mjesta našlo i za otočne gradove s Maldiva, Floride, MeksikaNorveškeNjemačkeBrazila i Kolumbije.   
NADA ŠURJAK/ D.P.

Objavi komentar

Nikola Kežić

{picture#https://lh3.googleusercontent.com/-rZoAC2Zk65E/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAAH8/hPwAzxdnkNA/s120-c/photo.jpg} Vlasnik i urednik bloga ISSA-VIS-Kut koji je stjecajem okolnosti postajao i više od bloga, tako da je 'OTOK VIS - total portal' rezultat tog procesa. {facebook#https://www.facebook.com/nikola.kezic.98} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#https://plus.google.com/u/0/104715246939349637026/posts} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Pogled na Češku vilu

Pogled na Češku vilu
Pogled na Češku vilu

Beritova

Munjac

Silvestrovo 2007.

Silvestrovo 2007.
Negdje na putu Podšpilje - Žena Glava

Gasi se dan

Jesenja idila

Jesenja idila
... a onda su stigle kiše jesenje.

Pogled na Prilovo

Pogled na Prilovo
Nakon siječanjske bure

Komiža

Komiža
Lulin pogled na Komunu

Trogli

Trogli
Kad su friški dižu repe

Grandovac

Grandovac
Prvi dani rujna...

Ulica Don Cvjetka Marasovića

Ulica Don Cvjetka Marasovića
Viška kola, salizona i popisketona

Vandica

Vandica
Položen vozački!

Prilovo

Prilovo Fotografirano u siječanjsko jutro nakon kiše

Viška Batarija

Viška Batarija Ljetna pozornica; kazališne predstave, koncerti...

Pogled na Češku vilu

Pogled na Češku vilu S nikad završene obilaznice

Konoba VATRICA

Konoba VATRICA kultno mjesto viške gastronomske ponude

Nova riva na Kutu

Nova riva na Kutu Još čeka opremanje...

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.