Novost u ponudi Restorana Admiral (Hotel Tamaris): Svaki dan tri dnevna jela po pristupačnim cijenama!


O novostima koje hotel Tamaris priprema i nudi tijekom zimskih mjeseci pisala mi je Ivana Galonja, mag.rel.publ., rukovoditelj operativnog hotelsko-ugostiteljskog sektora iz VIS d.d. za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizam u stečaju:

"...Naime, s obzirom na promjene u rukovođenju društva došlo je i do određenih inicijativa koje smo odlučili pokrenuti, a na zadovoljstvo građana. Nakon razgovora s građanima grada Visa dobili smo konkretnije informacije o tome što bi njima bilo zanimljivo i koje bi usluge rado koristili. U skladu s tim, od ponedjeljka 09. studenoga, Restoran Admiral (Hotel Tamaris) nudi svakodnevni izbor tri dnevna jela po pristupačnim cijenama. Nedjeljom je u ponudi ručak koji uključuje predjelo, glavno jelo, salatu i desert. Svaki tjedan ćemo nuditi drugačiji izbor.

Tjedni jelovnik za period 09.11.-15.11.2015.g. nalazi se u prilogu ovog maila.


Prema interesu koji su građani pokazali u ovim prvim danima, pokazalo se kako je inicijativa pokrenuta u dobrom smjeru. Upravo zbog toga, naš je cilj osmisliti ponude i usluge koje će oplemeniti ovaj zimski period na otoku, a ujedno i pružiti građanima jedno ugodno mjesto boravka i druženja..."





Tjedni jelovnik za period 09.11.-15.11.2015.g.


Oznake: , ,

Objavi komentar

[blogger]

Otok Vis

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.