Vis: Sveučilišno prvenstvo Hrvatske u velikom nogometu (3.-5.lipnja 2016.)


Kao što vidite iz pisma koje je stiglo na adresu tajnice Nogometnog kluba Vis, na Visu će biti mladenački, sportski, studentski živo:


Draga Marylin,,


Ovim putem želim Vas obavijestiti o događanju koji će se održati u Vašem gradu od 3. do 5.lipanj 2016.

Ove godine po prvi puta Veleučilište Vern' organizira Sveučilišno prvenstvo Hrvatske u velikom nogometu (UNIsport Nogomet).

Kako je Veleučilište Vern' članica HASS-a (Hrvatski akademski sportski savez) i kao takvi dobili priliku organizirati sportsko natjecanje,  veliko nam je zadovoljstvo biti domaćin u vašem Gradu. U skladu sa natjecanjem odlučili smo ga dovesti i sprovesti u Gradu Vis.
Na natjecanju će sudjelovati Sveučilište u Zagrebu, Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Osijeku, Sveučilište Sjever, Veleučilište VERN', Veleučilište Vukovar.

Zanimljivo je da će se po prvi puta natjecanje održati u muškoj i ženskoj konkurenciji i otprilike sudjelovati 160 sportaša. Sportaši će biti smješteni u Hotelu Issa i koristiti resurse hotela i Veleučilišta VERN' u svrhu tehničke organizacije.

Natjecanje bi se održalo u dva dana  (subota i nedjelja), na način da veliki teren rezerviramo za nogometaše, a mali za nogometašice. 
U petak s početkom u 21 sat u školi Veleučilišta Vern' održat će se promocija Evropskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016 i Hrkia kao maskotu http://eug2016.com/hr/neka-igre-pocnu/
Kroz tih 15 dana u srpnju 2016. , 5000 studenata iz 45 europskih zemalja i preko 300 različitih sveučilišta će se natjecati u 21 sportu te biti dijelom najljepše sportske priče ikada ispričane u Hrvatskoj!

Pozivamo vas sve da posjetite događanja i uživate u Sveučilišnom sportu!

Veselim se novim izazovima, unaprijed se zahvaljujem i sportski pozdrav,

Marijo Strahonja



Sveučilišno prvenstvo Hrvatske u velikom nogometu, VERN', Vis

Oznake: ,

Objavi komentar

[blogger]

Otok Vis

Obrazac za kontakt

Naziv

e-pošta *

Poruka *

Pokreće Blogger.